Contoh resume mengikut industri

Layari beratus-ratus contoh resume untuk mencari format dan gaya yang paling tepat untuk keperluan anda. Dapatkan sampel resume terbaik dalam pilihan sampel yang telah dibangunkan secara profesional dan diformatkan ini. Jimatkan masa dan hasilkan resume yang menarik dan nampak profesional.

resume professions

Pilih kategori anda

Berikut adalah koleksi menyeluruh contoh resume untuk pelbagai jenis kerjaya. Anda akan menemui resume untuk kerja perakaunan, jawatan pembantu pejabat, pembantu pentadbir, jawatan kosong khidmat pelanggan, kerani kedai dan juruwang, jawatan setiausaha dan paralegal, resume pekerjaan am, resume pemasaran, resume wakil jualan, dan banyak lagi.

Teknologi Maklumat

Kami mempunyai semua tips, peralatan dan contoh resume yang anda perlukan untuk menghasilkan Resume Teknologi Maklumat yang menarik. Hanya pilih dari templat kami yang telah diuji, masukkan butiran anda dan mula memohon hari ini! Dengan menggunakan templat, anda boleh menyunting dan mengemaskini sekerap mana yang anda suka dan tiada had kepada bilangan templat yang anda boleh gunakan.

  • Posts not found

Jualan

Mencari pekerjaan dalam jualan? Permudahkan urusan mencari kerja anda dengan menyemak pelbagai Contoh Resume Jualan. Gunakan pembina resume kami untuk menghasilkan resume profesional anda dengan beberapa klik sahaja.

  • Posts not found

Pemasaran

Sama ada anda mencari kerja untuk pekerjaan Pemasaran pertama anda, atau ingin menghasilkan resume yang akan membatu anda mendapatkan pangkat kerja yang seterusnya, contoh resume kami akan membantu anda mendapatkan perhatian dan diambil bekerja. Dengan lebih 20 tahun pengalaman industri, kami tahu apa yang diperlukan dalam bidang ini. Biar kami bantu anda memasarkan diri anda dengan cara yang terbaik dengan menghasilkan CV yang sempurna!

Perakaunan dan Kewangan

Sama ada anda ingin membina kerja dalam perakaunan atau dalam bidang berkaitan dengan kewangan, atau sekadar ingin mempertingkatkan kemahiran anda, contoh resume ini akan membantu anda.

  • Posts not found

Pentadbiran

Resume pentadbiran adalah cara yang baik untuk menyerlahkan kemahiran dan keupayaan anda dalam bidang pentadbiran. Untuk pemohon kerja dengan pengalaman dalam sektor industri atau bidang bukan pentadbiran yang lain, adalah penting supaya resume anda memaparkan pengalaman yang berkaitan dan bagaimana ia boleh dipindah ke dalam persekitaran pejabat.

  • Posts not found

Makanan & Katering

Dalam Contoh Resume Hospitaliti dan Katering, kami telah mencipta pelbagai contoh resume untuk memenuhi keperluan anda bagi membantu anda dalam industri hospitaliti dan katering. Sama ada anda mencari sampel resume untuk pelayan, tukang masak, pengurus, atau pun resume untuk para profesional industri spa, lihat sampel templat resume kami.

  • Posts not found

Penyelenggaraan dan Pembaikan

Mencari majikan yang akan menghargai kemahiran Penyelenggaraan dan Pembaikan anda? Sampel resume percuma kami disesuaikan untuk memaparkan keupayaan dan kerja keras anda. Kami telah memastikan supaya resume ini memberikan tanggapan pertama yang baik dengan menyertakan gambar anda dalam resume anda, berserta rujukan dan anugerah yang telah anda terima untuk hasil kerja anda yang lepas. Setiap sampel dikemaskan dan diperhalusi supaya bakal majikan mempunyai tanggapan yang positif terhadap anda.

Perubatan

Contoh resume mengagumkan kami akan membantu anda menemui niche anda, tidak mengira apa pun situasi anda. Dari perubatan kepada perniagaan sehingga seni halus dan banyak lagi, kami telah menulis beratus-ratus jenis resume yang berbeza. Apabila digunakan bersama-sama dengan pembina resume berkuasa kami, anda akan mempunyai resume terbaik dalam masa beberapa minit sahaja.

Kejuruteraan

Sama ada anda mencari pekerjaan kejuruteraan baru atau baru memulakan kerjaya profesional anda, mempunyai resume yang impresif adalah penting. Kini anda boleh mencipta resume kejuruteraan yang terbaik dalam masa beberapa minit sahaja dengan templat-templat ini.

Kreatif dan Kebudayaan

Contoh resume kreatif dan kebudayaan ini adalah pilihan terbaik untuk pereka, artis, atau sesiapa sahaja yang mahu menunjukkan portfolio mereka dalam resume mereka. Menggunakan warna, bentuk, dan ikon untuk menyerlahkan kemahiran dan pencapaian, contoh resume ini akan menjadi alat terbaik untuk para profesional kreatif yang sedang mencari pekerjaan.

  • Posts not found

Kerja Sosial

Contoh resume terbaik untuk pekerja sosial yang ingin menyertai industri atau calon-calon yang ingin memajukan kerjaya mereka.

Sukan dan Kecergasan

Jika anda sedang mencari contoh resume kecergasan, berkemungkinan anda merupakan seorang yang mementingkan senaman dan kesihatan yang baik. Resume kesihatan dan kesejahteraan perlu dapat menunjukkan kepada majikan bahawa anda seorang yang sihat, tetapi anda mungkin mahu turut membincangkan kemahiran lain yang diraih daripada aktiviti seperti berlari atau berenang. Dan jika anda ingin mempamerkan kehebatan anda dalam bersukan, sila gunakan format blok dan berikan semua butiran tentang sukan anda dan mengapa anda menyukainya.

  • Posts not found

Pengangkutan & Logistik

Ramai orang mencari kerja dalam industri pengangkutan. Untuk menjadi lebih menyerlah berbanding pemohon lain, adalah penting untuk anda mempunyai resume yang kukuh yang menunjukkan semua pengalaman dan latihan anda.

Lain-lain

Mendapatkan pekerjaan tidak berlaku secara kebetulan. Anda perlu mempunyai peralatan yang betul dan mengetahui cara untuk menggunakannya. Untuk membantu anda melakukannya, Contoh-Resume memberikan anda akses mudah kepada contoh resume terbaik yang akan bertindak sebagai panduan paling tepat semasa proses menulis.