Templat Resume

Bakat dan kepakaran anda layak dipersembahkan dengan baik. Dapatkan templat resume yang telah disesuaikan supaya anda dapat menonjol dan meningkatkan peluang anda mendapat pekerjaan idaman anda.

modeles

Bagaimanakah saya boleh membina resume tanpa kesukaran?

Resume yang sempurna adalah tiket kemenangan untuk mendapatkan kerja yang hebat bagi seseorang pencari kerja. Inilah tugas kami iaitu menyediakan templat resume yang telah direka secara profesional. Alat pembina resume dalam talian kami mudah digunakan meletakkan anda dalam landasan profesional yang pantas. Kami juga akan membantu anda menghasilkan surat iringan untuk keperluan permohonan kerja anda.

Cipta CV saya

Templat CV Profesional

Pilih templat resume yang kreatif, elegan, profesional atau moden. Pembina resume kami menghasilkan lebih 20 templat. Anda boleh mengubah warna atau menyesuaikan susun atur dengan mudah kepada mana-mana format resume yang anda mahukan; kronologi terbalik, templat resume berfungsi atau gabungannya.

Sunting format resume mengikut kesukaan anda.

Pilih penjarakan, gaya fon, dan saiz. Anda boleh menggariskan, mencondongkan atau menebalkan teks anda tanpa perlu menggunakan templat resume MS Word. Anda hanya perlu masukkan pengalaman dan kemahiran anda, dan kami akan mengendalikan pemformatan untuk anda sambil memberikan reka bentuk terbaik yang pernah anda temui dalam industri anda.

Jenis Templat

 • Templat resume profesional
 • Templat resume ringkas
 • Templat resume moden
 • Templat profesional kreatif
 • Templat resume berfungsi

resume formats

Manfaat Pembina Resume Dalam Talian Kami

Pembina CV kami adalah pembina templat resume percuma yang boleh digunakan oleh pencari kerja untuk menghasilkan resume. Berikut adalah beberapa manfaat yang dinikmati oleh pelanggan pembina resume dalam talian percuma kami;

  Templat resume profesional

  Ada sebabnya mengapa ia adalah salah satu templat resume yang paling popular. Templat resume yang profesional menawarkan kepada pemohon reka bentuk yang kemas dan klasik yang memberi tumpuan kepada pencapaian, kemahiran, matlamat, dan pengalaman mereka dan bukannya elemen reka bentuk yang tidak perlu.

  Dengan bahagian-bahagian yang direka dengan jelas untuk ringkasan profesional, pendidikan, pengalaman, dan kemahiran anda, majikan akan dapat melihat sepintas lalu bahawa anda adalah calon yang tepat untuk jawatan tersebut.

  Templat resume profesional sangat sesuai digunakan untuk semua industri. Ia berguna khususnya untuk mereka yang bekerja dalam sektor korporat seperti khidmat pelanggan, pemasaran dan penjualan.

  Sila ingat bahawa, walaupun kemahiran anda sebagai seorang profesional dalam sesuatu resume adalah penting, tanggapan kemahiran insani akan membantu anda menonjol berbanding pemohon yang lain.

  Templat Resume Ringkas

  Ini adalah format CV klasik pilihan ramai yang mempunyai fon terkini untuk mereka bentuk resume terbaik. Reka bentuk yang cantik menggunakan pengepala yang tebal untuk mengatur ringkasan pencari kerja, sejarah pekerjaan, kemahiran, dan pendidikan kepada beberapa bahagian yang mudah dibaca yang akan menarik perhatian perekrut dan majikan.

  Ia sesuai untuk semua industri dan jawatan. Selain itu, ia akan memaparkan pencapaian anda dengan sedikit personaliti untuk membantu anda menonjol di kalangan pemohon yang lain. Ia mudah dilihat di dalam media sosial disebabkan oleh reka bentuknya yang ringkas.

  Templat Resume Moden

  Templat resume moden sepadan dengan penerangannya dan mempunyai hampir semua elemen templat resume moden. Ia menggabungkan gaya yang kemas, tepat dengan sedikit kecanggihan.

  Templat resume yang moden menjadikan pengalaman anda, jawatan kerja terdahulu anda, ringkasan dan sekolah kelihatan lebih menarik dan mudah dilihat.

  Ia adalah pilihan format resume terbaik untuk pencari kerja yang inginkan wajah kontemporari dalam templat CV mereka. Ia sangat disyorkan oleh para profesional dalam pelbagai industri, termasuk jualan, penjagaan kesihatan, dan pendidikan.

  Templat Profesional Berfungsi

  Templat berfungsi adalah sangat tepat untuk seseorang yang mengalami beberapa kesukaran dalam sejarah pekerjaan mereka. Pencari kerja yang mempunyai jurang di dalam sejarah pekerjaan mereka atau mungkin telah bertukar dari satu kerja kepada kerja yang lain adalah lebih sesuai untuk menggunakan reka bentuk resume ini.

  Ini adalah kerana templat resume berfungsi akan membantu anda mengalihkan perhatian kepada bahagian pendidikan dan bahagian kemahiran anda dan bukannya sejarah kronologi pekerjaan anda, yang kadangkala merupakan maklumat yang sangat sensitif kepada pencari kerja.